Toerin joulunajan hulinaa

Joulukuussa Toijalan Eräveikoilla on jos jonkinlaista tapahtumaa ja tempausta ihan jokaiselle. Joulun juhlinta alkoi jo marraskuun puolella perinteisellä pukkiparaatilla ja heti joulukuun alussa juhlimme itsenäisyyspäivää. Kuu etenee ToErin omalla joulujuhlalla ja jouluaattona erityisen partiomieliset pukit saattavat vierailla sinunkin kotonasi. Tähän artikkeliin on koottu kaikki joulunajan hulina, tulethan mukaan!

itsenäisyyspäivä 6.12.

Keskiviikkona 6.12. Akaan kirkossa kello 17 alkaen.

Aloittavat sudenpennut, siirtyvät seikkailijat ja uudet jäsenet antavat partiolupauksen. Partiolaisille partioasu päälle, muille siistit vaatteet.

Kynttiläkulkueeseen valmistautuminen alkaa kirkolla kello 17.45. Kulkue lähtee kello 18. Kulkueessa kuljetaan kolmijonossa nätisti ja hiljaa. Myös partiolaisten perheenjäsenet ovat tervetulleita kulkueeseen. Et tarvitse omaa kynttilää!

kuusijuhla 17.12.

Sunnuntaina 17.12. Toijalan seurakuntasalissa (kulku srk-talon pääovesta) kello 18.

Luvassa jouluista ohjelmaa ja joululauluja, vieraille suut makeaksi mehulla ja pipareilla. Pukkikin saattaa eksyä paikalle mikäli juhlijat ovat kilttejä. Jos tuot mukanasi lahjapaketin (arvo max. 4e), saat sinäkin pukilta paketin!

joulupukkipalvelu

Joulupukkipalvelut ovat ToErin bravuuri: ToEr on toiminut suorassa yhteydessä Korvatunturille ja toimittanut pukkeja Toijalan koteihin jo kymmeniä vuosia. Tämä palvelu on niin suuri (lahja)paketti, että sen avaamme toisaalla. Lisätietoa pukkipalvelusta löydät täältä.

ToEr toivottaa onnellista joulua jokaiselle sitä viettävälle ja turvallista uutta vuotta kaikille!