Tule mukaan

Toijalan Eräveikkojen jäsenhakemussivun kautta voit lisätä uuden jäsenen ja hänen huoltajiensa tiedot Suomen Partiolaisten jäsenrekisteriin Kuksaan. Ennen jäsenhakemuksen täyttämistä ota yhteyttä ikäkausivastaavaan (lapsen iän mukaan) tai lippukunnanjohtajaan ja sovi mihin laumaan/joukkueeseen/vartioon uusi jäsen voidaan ottaa. Yhteystiedot löydät täältä.

Huomaathan, että lapsen tietoihin EI SAA laittaa huoltajan puhelinnumeroa tai sähköpostia. Jos lapsella ei ole omaa sähköpostia, kenttä tulee jättää tyhjäksi. Jos lapsella ei ole omaa kännykkänumeroa, pakolliseen numerokenttään voi laittaa numeroksi 0123456789.

Eräveikkojen jäsenhakemuksen etusivulta löydät ohjeet, miten huoltajan tai jo partiolaisen tulee toimia eri tilanteissa; uusi huoltaja, Kuksasta jo löytyvä huoltaja, uusi aikuinen tai lippukuntaa vaihtava partiolainen.

Kädestä pitäen -ohjeet löydät täältä.

Kannatusjäsenyys

Onko Toijalan Eräveikot lähellä sydäntäsi, mutta et halua liittyä partioon? Liity kannatusjäseneksi!

Kannatusjäseneksi ovat tervetulleita henkilöt, jotka haluavat tukea lippukunnan toimintaa vuotuisella kannatusmaksulla, joka on tällä hetkellä 25€. Kannatusjäsen ei ole varsinainen partiolainen, eikä häneltä peritä Suomen Partiolaisten ja Piirin jäsenmaksua.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen paavo.helenius@gmail.com.