Metsänpeitto-kesäleiri

Entisaikoina uskottiin, että metsässä kulkija saattoi joutua metsänpeittoon, outoon tilaan jossa maailma on nurinpäin eikä metsästä löydä pois. Vanha kansa tiesi konstit, joita silloin saattoi kokeilla.

Taas me leireillään! ToErin kesäleiri Metsänpeitto järjestetään Aralla 3.-7.7. Leirillä sukelletaan suomalaisen mytologian saloihin, rakennellaan ja touhutaan paljon muiden partiomaisten puuhien parissa. Leiri on suunnattu kaikille seikkailijoista ylöspäin.

EVP (ei-vielä-partiolainen), oletko aina halunnut kurkistaa leirielämään? Nyt siihen on mahdollisuus! Kutsumme sinut lauantaina 6.7. mukaamme leireilemään. Päivän aikana pääset halutessasi kalliokiipeilemään, melomaan, nauttimaan erinomaisesta leiriruoasta ja tutustumaan partioleirielämään lähempää kuin koskaan. Arajärvelle saavutaan omilla kyydeillä, suosithan kimppakyytejä.

Ilmoittautuminen päättyy 20.6. Ilmoittautumislinkin löydät sivun alalaidasta tai Whatsapp-ryhmistä. Lisätietoa niin vierailupäivästä kuin itse leiristäkin tulee lähempänä leiriä.

Ilmoittaudu tästä!