Joulupukkipalvelu

Huomio! Tämä artikkeli on K-tarpoja! Mikäli olet alle tarpojaikäinen, älä lue tätä artikkelia!

Yllä oleva huomio on varotoimi joulun taian ylläpitämiseksi nuorimmille lukijoille.

Joulupukki kotiin?

Toijalan Eräveikkojen pukkipalvelu on jo vuosikymmenien ajan (viestintätiimimme ei löytänyt tarkkaa vuotta) tuonut joulun Akaalaisiin koteihin. Meiltä saat tilattua joulupukin jouluaattona vierailulle tuomaan sitä kuuluisaa joulumieltä.

Pukin voit tilata soittamalla Joulupukin Kuumaalinjaan numeroon 041 483 7316 torstaina 14.12. klo 16-20 tai perjantaina 15.12. klo 16-18. Voit itse päättää, paljonko pukkipalvelusta haluat maksaa. Lisätietoja saat Kuumanlinjan kautta.

Onko sinusta joulupukiksi?

Pukkeja ei kuitenkaan kasva ihan joka puussa, ja siksi tarvitsemme apuasi: liikenisikö omasta joulustasi pieni hetki muille jouluilon tuomiseen? Pienikin ajallinen panos on suuri apu meille! Kaikki tuotto menee Toijalan Eräveikoille, ja tällä tuotolla mahdollistamme lapsille, nuorille ja aikuisille mahtavia partioelämyksiä ympäri vuoden. Pukkipalvelu on loistava tapa tukea lippukuntaamme muiden kampanjoiden ohella, mikäli vessapaperimyynnit ja muut ovat alkaneeh maistua puulta (vai paperilta?)

Homma toimii näin: Saat etukäteen listan omista vierailupaikoistasi. Vaatteet ja muun rekvisiitan saat lainaan meiltä – sinun ei tarvitse siis yösydännä alkaa ompelemaan pukinkaapuja! Tuntiin mahtuu kolme vierailua: tasalta, 20 yli -, ja 20 vaille -alkavat. Vierailu kestää siis noin 15 minuuttia, siirtymiseen aikaa laskettu 5 minuuttia. Ennen ensimmäistä kohdetta on käytävä pukeutumassa seurakuntatalolla kolollamme (ellet ole yösydännä jo ehtinyt ommella kaapuja!). Saat itse päättää, mihin aikaan pukkeilet, useimmiten pukkeja kaivataan 14-20-välisenä aikana. Vierailujen jälkeen saadut rahat ja vaatteet palautetaan kololle. Mitään virallista maksua ei ole määrätty, vaan jokainen vierailukohde saa itse päättää, kuinka paljon pukille haluaa pulittaa. Poroilla ei tarvitse päräyttää pihaan, muutkin liikkumisen muodot sallittakoon. Pukki on päihteetön.

Uusille pukeille pidetään perehdytysilta – näiden tietojen varassa sinun ei tarvitse lähteä kenenkään joulua pelastamaan.

Mikäli jouluhenki (tai muu auttamisen halu) sisälläsi heräsi, ota yhteyttä:
Ellis: +358 40 0895235
Pave: +358 40 527 4581