Syksyllä partioon?

Ilmoittautuminen syksyn partioryhmiin on nyt auki! Ilmoita lapsesi tai itsesi harrastukseen, joka tuo elämään tärkeitä taitoja, unohtumattomia elämyksiä ja tietysti uusia kavereita!

Ekaluokkalaisten ilmoittautuminen partioon alkaa torstaina 9.8. Ilmoittautuminen tapahtuu viestillä (SMS tai Whatsapp) Ennille numeroon +358 45 807 4600. Viestiin lapsen nimi ja syntymävuosi sekä huoltajan nimi, puh. nro. sekä email. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mikäli haluat ilmoittaa partioon muun kuin ekaluokkalaisen, ohjeet löytyvät täältä.

Toiminta alkaa vain, jos ryhmiin löydetään johtajat. Haku ei ole siis auki vain ekaluokkalaisille, vaan myös sinulle, aikuinen! Me ja lapsesi kaipaamme lisää johtajia jo aloittaneisiin sekä nyt aloittaviin ryhmiin. Mikäli siis partio kiinnostaa, ota yhteyttä samaan numeroon! Viikoittaisissa kokouksissa aikaa menee vain tunti viikossa, ja sen lisäksi hurjan hauskoja retkiä ja leirejä järjestetään ympäri vuoden. Et johda ryhmää yksin, jokaisessa ryhmässä on yleensä ainakin kaksi johtajaa. Ilmoittaudu mukaan ja mahdollista lapselle kiva harrastus!