Perhepartio alkaa!

Perhepartio on koko perheen yhteinen harrastus ja loistava tapa tutustua ympäröivän maailman ihmeisiin lapsen kanssa! Perhepartio alkaa ToErissa tänä syksynä.

Perhepartio on suunnattu alle kouluikäisille ja heidän huoltajilleen. Kokouksissa tutustutaan luontoon, partioon ja muihin lapsiin ja perheisiin, opetellaan uusia taitoja ja vietetään kivaa aikaa yhdessä. Aiempaa kokemusta ei tarvita, ei lapselta eikä aikuselta, vaan uusia taitoja opetellaan lapsen tasolle sopivalla tavalla. Erityisiä varusteita ei myöskään tarvita, säänmukaiset vaatteet riittävät.

Lapsi tarvitsee mukaan oman aikuisen. Se voi olla esimerkiksi oma huoltaja, isovanhempi, kummi, serkku tai vaikka naapuri, kuka vain lapselle tuttu aikuinen. Myös isommat sisarukset saavat tulla mukaan.

Partio kokoontuu kerran kuussa, lauantaiaamupäivällä, useimmiten ulkona. Kokouksiin voi ja kannattaa ottaa omia eväitä, esimerkiksi makkaraa nuotiolla paistettavaksi.

Tämän syksyn kokouskerrat:
La 21.9. klo 9.30-11.30
La 26.10. klo 9.30-11.30
La 23.11. klo 9.30-11.30

Ilmoittautumista ei tarvita.

Ensimmäinen kokous pidetään Mielon laavulla Toijalan Sontulassa (aja Loukaksen tietä halkopinolle asti. Parkkitilaa laavulla on hyvin, mutta suosithan silti kimppakyytejä, mikäli mahdollista). Ensimmäisellä kerralla tutustutaan luontoon ja toisiimme, sytytetään nuotio ja leikitään yhdessä.

Lisätietoja Ilona Saari, +358 40 7029023. Parhaiten tavoittaa viestillä.